Tigla ceramica sau tigla metalica?

0
589

Tigla ceramica si tigla metalica sunt doua materiale foarte cerute pentru acoperisurile caselor, ambele avand atat avantaje cat si dezavantaje pe care trebuie sa le luati in calcul inainte de a lua decizia in ceea ce priveste locuinta dumneavoastra.

Iar pentru a va usura munca, in acest articol vom face o comparatie intre cele doua tigle, revenind in final si cu o concluzie. Haideti sa vedem cine va castiga batalia!

Rezistenta si aspect

In ceea ce priveste rezistenta, tigla ceramica este o alternativa ideala pentru persoanele care isi doresc un acoperis impecabil pentru cel putin 80 de ani. Da, acest lucru este posibil cu ajutorul acesteia. Din pacate, tigla metalica nu ofera aceeasi rezistenta pe parcursul anilor, aspectul acesteia degradandu-se de-a lungul timpului.

In schimb, tigla ceramica ramane exact la fel ca in momentul achizitiei, indiferent de fenomenele meteorologice la care va trebui sa opuna rezistenta.

Mai mult decat atat, aspectul final este unul impecabil, fara defecte, tigla ceramica avand un aspect mult mai spectaculos comparativ cu tigla metalica, care isi va schimba destul de mult aspectul o data cu trecerea timpului.

Asadar, daca va doriti un produs rezistent, de care sa se bucure chiar si copiii dumneavoastra, atunci acoperisul cu tigla ceramica este solutia ideala. 

Ventilarea

Un alt element foarte important pentru un acoperis de durata este ventilarea. Astfel, in cazul acoperisurilor din tigla metalica, condensarea se va produce mult mai repede, existand riscuri foarte mari ca intregul acoperis sa se degradeze in scurt timp, de aici si durata de valabilitate destul de mica.

In schimb, in cazul tiglei ceramice, ventilarea este foarte bine efectuata, de aici si condensarea lenta si rezistenta mult mai mare a intregului acoperis.

De asemenea, nu uitati sa apelati la o tigla de calitate, astfel incat sa va puteti bucura pe tot parcursul vietii de o casa impecabila, de la acoperis si pana la podea.  Iar pentru acest lucru, puteti apela cu incredere la tigla ceramica din Iasi.

Pretul

Daca ar fi sa facem a comparatie intre costurile tiglei metalice si cel al tiglei ceramice, atunci, trebuie sa recunoastem ca tigla metalica ar fi castigatoare. Pentru persoanele care isi doresc un cost mai redus, insa care sa fie dispusi sa schimbe tigla metalica la un anumit interval de timp, atunci tigla metalica va poate ajuta.

In schimb, daca va doriti calitate, rezistenta si durabilitate, atunci tigla ceramica este pentru dumneavoastra. Desi are un pret mai mare in comparatie cu restul tiglelor, suntem de parere ca aceasta isi va scoate banii de-a lungul timpului, fiind o investitie pentru o viata intreaga.

In incheierea acestui articol, daca va doriti un acoperis durabil, rezistent, care sa arate impecabil indiferent de vreme si timpuri, atunci tigla ceramica este solutia ideala.

De asemenea, tigla ceramica din Iasi este cea mai buna posibilitate pentru persoanele care isi doresc calitate si un aspect de invidiat al locuintei lor. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati acum, iar noi ne vom ocupa de restul detaliilor!