Tocmania.ro te asteapta cu incaltaminte din piele naturala pentru toate stilurile vestimentare

0
130

La Tocmania.ro vei gasi cele mai bune perechi de pantofi din piele naturala, pentru orice sezon si pentru toate preferintele vestimentare. Incaltamintea din piele naturala ajuta oamenii in a traversa intregul Pamant. Un strat mic de piele protejeaza picioarele de umflaturi, frig sau caldura. Se acorda mult prea putina atentie materialului pantofilor, chiar daca are o functie extrem de importanta.

Incaltaminte din piele de foarte buna calitate

La Tocmania.ro fiecare pereche de incaltaminte este de foarte buna calitate si rezistenta, astfel incat la cumparatori sa ajunga cei mai interesanti pantofi. Pielea naturala este folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru pantofi, datorita proprietatilor sale.

Cu multi ani in urma oamenii au vrut sa-si protejeze picioarele de intemperii si de alte influente neplacute in timpul mersului. Cand a fost gasit legendarul Ötzi, arheologii au dat peste pantofi robusti cu talpa din piele de urs. Mai tarziu, in antichitate, s-au dezvoltat multe forme diferite de pantofi.

Calitatea incaltamintei era adesea o expresie a pozitiei sociale a persoanei ce ii purta. Pantofii din piele erau foarte scumpi. Incaltamintea traditionala era de asemenea, din piele si era adesea protejata prin adaugarea unor benzi din lemn pentru a proteja oamenii de gunoiul si murdaria de pe strazi. Majoritatea oamenilor de rand purtau pantofi din lemn.

In secolul al XIX-lea, incaltamintea din piele a fost dezvoltata si a inceput sa se stabileasca pe piata. Cu toate acestea, abia la inceputul secolului al XX-lea pantoful in sine a devenit un produs de masa pe care toata lumea si-l putea permite, iar pielea a fost perfectionata.

Astazi exista multe tipuri diferite de talpi care sunt perfect adaptate la utilizarea si functia pantofilor. In cursul industrializarii, au fost dezvoltate materiale sintetice care sunt utilizate ca material superior. Legaturile speciale si adezivii asigura ca pielea tin picioarele in mod corespunzator.

Deci, exista pantofi din piele foarte specializati pentru un mers comod, care chiar maresc performanta unui alergator de exemplu. Exista incaltaminte dama din piele naturala, care este fabricata pana perfect pe Tocmania.. Aceste produse sunt intotdeauna de inalta calitate.

Incaltamintea din piele, este un clasic pe langa alte modele de pantofi. Pentru acestea se utilizeaza o piele speciala, deosebit de dura si rigida. In mod traditional, si tinand cont de calitatea inalta a pantofilor, o piele adevarata, nu este lipita, ci cusuta. Pantofii cu talpa de piele cusuta sunt pantofi inveliti.

Procesul a fost dezvoltat de Andreas Eppler si brevetat de Charles Goodyear in 1872. In primul rand, partea superioara a pantofului si brantul (talpa interioara) sunt cusute in mod invizibil. Aceste doua sunt apoi cusute pe un cadru de aproximativ 3 milimetri latime. In cele din urma, talpa din piele este aplicata cu o cusatura dubla.

Materialul natural din piele este extrem de confortabil de purtat. Este deosebit de respirabil, are o permeabilitate ridicata la vapori si asigura astfel un climat excelent la picioare. Umezeala din cauza transpiratiei picioarelor este drenata spre exterior, piciorul va fi intotdeauna placut uscat.

In plus, o talpa din piele este relativ antiderapanta (cu exceptia iernii si pe pardoselile foarte netede) si ofera un nivel ridicat de confort la mers. Talpa unui pantof de dama de inalta calitate este aproape intotdeauna din piele.

Cu cat talpa este mai subtire, cu atat pantoful arata mai nobil. Un pantof cu talpa de piele, ca un oxford sau un derby, pur si simplu nu poate lipsi cu un costum nobil sau pe ringul de dans. El face tinuta perfecta.