Tot ce trebuie sa stii despre importanta fotografului la botez

0
588
Sedinta foto nou nascut

O sedinta foto botez trebuie facuta doar de catre un fotograf profesionist iar explicatiile pot fi gasite in cele ce urmeaza.

Imagini de inalta calitate gata pentru imprimare

Cu atat de multi dintre noi detinand camere si telefoane mobile in aceste zile poate fi tentant sa te bazezi pe familie sau pe oaspeti pentru a face fotografii, sperand ca cel putin unii dintre ele vor avea o calitate suficient de ridicata pentru a fi imprimate.

Angajarea unui profesionist inseamna ca veti obtine imagini complete, clare care pot fi imprimate la diferite dimensiuni. Imaginile dvs. vor fi de asemenea editate frumos, astfel incat culorile, tonurile si contrastul sa fie coerente.

Acest lucru este atat de important atunci cand mergeti sa afisati o serie de fotografii intr-un colaj sau album, de exemplu.

In viata unui crestin ortodox botezul este o piatra de hotar foarte importanta. Aceasta nu numai ca aduce impreuna  familia si prietenii pentru ziua sarbatoare, dar marcheaza, de asemenea, inceputul oficial al calatoriei spirituale pe tot parcursul vietii copilului. Problema este ca majoritatea oamenilor nu isi amintesc de botezul lor pentru ca erau prea mici.

Solutia consta in gasirea unor modalitati de pastrare a evenimentului, astfel incat noul copil botezat sa se poata bucura de ceremonie pe masura ce  imbatraneste. Problema este ca nu orice fotograf sau videograf este la fel de bun. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa gasiti cei mai buni profesionisti pentru evenimentul dvs.

Videograful sau fotograful are experienta in botezurile ortodoxe? Ceremonia este destul de unica si necesita cunoasterea tuturor partilor esentiale pentru a intelege momentele importante care necesita o fotografie sau o filmare. Nu numai asta, dar fara cunoastere prealabila, ei pot intra in calea preotului in momentele cruciale ale botezului.

Daca doriti sa luati pe cineva care nu a mai lucrat niciodata inainte la un botez ortodox, ei ar trebui cel putin sa fie informati in detaliu despre ceea ce se asteapta de la ei. De exemplu, este posibil sa nu realizeze ca, dupa ce copilul este scufundat in apa si imbracat in haine noi, aceasta parte are de fapt o semnificatie si ar trebui fotografiata.

Stabiliti un buget

Inainte de a cerceta fotografiii si videofotografi pe care doriti sa ii angajati, este foarte important sa stabiliti un buget. Exista profesionisti talentati disponibili in aproape fiecare buget, astfel incat sa nu mai sunati pe nimeni care nu se regaseste in gama de preturi.

Acest lucru va va ajuta, de asemenea, sa va decideti daca va puteti permite chiar sa aveti un fotograf si un videograf.

Obtinerea unui pachet de oferte

O alta decizie majora pe care trebuie sa o faceti este sa determinati daca doriti sau nu sa angajati fotograful si videograful ca pachet. Unele companii mai mari au echipe care tind sa lucreze impreuna si acest lucru va poate economisi multi bani.

Cu toate acestea, puteti compromite un pic calitatea daca mergeti pe acest traseu. Unii parinti prefera sa le aleaga individual ca o modalitate de a controla calitatea. Cu toate acestea, pretul la ambele pachete este o modalitate excelenta de a economisi bani.