Trei amanunte pe care trebuie sa le stii despre studiourile de videochat

0
303

Studiouri de videochat au aparut astazi peste tot in tara. Fetelor li se propun schimbari importante in viata, sume de bani colosale, insa de multe ori nu toate sunt asa cum par la prima vedere.

Astfel, s-a creat si o falsa impresie, generalizata, asupra conditiilor de munca si a compromisurilor pe care tinerele le fac pentru a castiga niste bani in plus. Sunt insa si studiouri precum BeYou Studio care au ridicat mult stacheta in ceea ce priveste atat calitatea serviciilor oferite, precum si tratamentul oferit operatoarelor sale de videochat.

Nu trebuie uitat faptul ca in aceasta meserie beneficiezi de multe alte avantaje si facilitati, pe care alte locuri de munca nu ti le ofera. Sa vedem insa, care ar fi principalele trei lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere in momentul in care doresti sa imbratisezi meseria de operator videochat.

Salarii motivante

Primul lucru pe care ti-l va spune oricine a lucrat o perioada in aceasta bransa este ca se castiga, intr-adevar, bani. Si nu vorbim despre salarii care sa iti asigure supravietuirea, ci chiar despre salarii peste media celor din ara noastra, ce pot atinge usor doua mii de euro.

Din acest punct de vedere, toate legendele care s-au spus despre munca la videochat nu au acoperire in realitate, intrucat salariile chiar sunt motivante, cu o singura conditie: sa existe implicare si din partea ta.

Prin urmare, salariile de mii de euro sau de dolari de care vorbeam mai devreme pot fi obtinute in cazul in care esti dispusa la efort suplimentar, aceasta insemnand lucrul in zilele de weekend sau de sarbatori legale, care sunt platite mai mult decat dublu.

De asemenea, sunt foarte bine rasplatite eforturile celor care aleg sa munceasca in zilele de Craciun sau de Paste. Cu alte cuvinte, cand altii se odihnesc sau se distreaza, tu poti face bani frumosi dintr-o activitate cat se poate de profitabila si de relaxanta pentru tine.

Program de lucru flexibil

Un alt avantaj la studiourile de videochat legal precum BeYou Studio este ca acestea asigura operatoarelor un program de lucru extrem de flexibil. Poti opta pentru un program full-time, de opt ore pe zi, dar poti alege si pachete part-time, in care iti poti alege perioada din zi in care sa lucrezi ca operator de videochat.

Sunt unele studiouri care permit si munca de la domiciliu, insa, de cele mai multe ori se prefera munca la studiou, unde exista toate dotarile necesare.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca la BeYou Studio, spre exemplu, nimeni nu este fortat sa faca anumite compromisuri. Practic, intreaga activitate se desfasoara cu intregul consimtamant intre operatoare si studioul de videochat.