Un stil de viata sanatos pentru o piele ferma

0
769

piele-sanatoasaRidurile mari si vizibile sunt, de obicei, cea mai mare problema, pe masura ce inaintam in varsta. Din acest motiv, ele formeaza anumite linii ale fetei, cute si expresii care, la un moment dat, pot deveni usor suparatoare.

Cel mai bun mod de intarziere a semnelor de imbatranire a pielii il constitituie promovarea si ducerea unui stil de viata sanatos. Acest lucru inseamna consumarea alimentelor potrivite, eliminand in acelasi timp mancarea fast-food, zaharul si alimentele semipreparate. Nu in ultimul rand, trebuie sa renuntam la fumat si la bautura, procedand la exercitii fizice regulate si protejarea pielii de deteriorari ce tin de agresiuni fizice sau ale mediului inconjurator. Nu va bucurati de un fals sentiment de securitate din cauza unui ten mai inchis la culoare si folositi intotdeauna o crema de protectie atunci cand va expuneti la soare.

Mai concret, o ingrijire adecvata si continua a pielii va va ajuta sa aveti o piele ferma, intinerita, cu un aspect juvenil si puternic. Sunt insa cateva ingrediente alimentare despre care se stie cu certitudine ca ajuta la reducerea ridurilor si salvarea pielii de imbatranire.