Unde se pot distra copiii in Bucuresti?

0
560

Locuitorii capitalei le pot pregati mai multe surprize copiilor lor in ceea ce priveste locurile de joaca si locuri distractie Bucuresti, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Foarte multi copii sunt dusi de catre parinti in centrele comerciale din capitala, datorita faptului ca in astfel de locatii sunt amenajate locuri speciale de joaca pentru cei mici.

Exista parinti in capitala care nu sunt tocmai prieteni cu centrele comerciale, asa ca nu isi duc in asemenea locuri copiii pentru a se distra, ci aleg sa ii duca in parcuri.

Un loc de joaca recent deschis aproape de parcul Titan, in estul Bucurestiului, este Fabulous Kids. Are un labirint, o trambulina, un zid de alpinism si organizeaza si petreceri pentru copii si diverse ateliere pentru ei.

Herastrau, unul dintre cele mai mari parcuri din Bucuresti, are un parc de aventuri cu patru piste, construite in jurul varstei de la varsta de 4 ani, cu o dificultate din ce in ce mai mare.

De asemenea, aici copiii au propria lor insula, unde pot incerca diverse jocuri gonflabile, structuri modulare si o nava de pirati.

Parcul de distractii Divertiland Playland are atractii pentru toate sezoanele, de la o partie de schi si de la un tobogan la un bungee dom, jocuri gonflabile si masini de protectie.

Asadar, acestea sunt cateva locuri de distractie pentru cei mici, pe care le cunoaste foarte multa lume in capitala.

De mentionat este faptul ca in Bucuresti exista si multi parinti care isi doresc sa le ofere copiilor cea mai frumoasa surpriza, asa ca ii vor duce pe acestia la Universe, petnru a experimenta realitatea virtuala.

La Universe, cei mici au ocazia sa experimenteze si sa joace jocurile cele mai interesante precum:

Skyfront VR este un FPS multiplayer pe echipe, in care cei mai buni luptatori se afla in arene de lupta cu zero gravitatie pentru a determina castigatorul Ultimate Champion. Acest joc se poate juca maxim 5 vs 5 jucatori.

Tilt Brush, este un instrument care ii ajuta pe copii sa deseneze in realitate virtuala intr-un spatiu 3D, ceea ce presupune creativitate fara margini si posibilitati infinite de exprimare. Acestia pot sa aduca culoare in viata lor, explorandu-si universul interior si conferindu-i acestuia o forma concreta sau abstracta, chiar daca nu detin cunostinte necesare de arte.

Karnage Chronicles este un joc RPG de actiune pentru VR. Analizati-va trecutul si modelati-va prezentul, pe masura ce va invingeti vrajmasii in acest epic fantastic.

GORN este un simulator violent de VR gladiator, in care cei mici intra in arena, isi aleg armele potrivite si isi ucid inamicii chiar in fata zeilor. Acesta a fost unul dintre cele mai populare jocuri VR in anul 2017, insa la fel de popular este si in clipa de fata.

Exista parinti care isi duc copiii la Universe doar de ziua lor, alti merg cu copiii in fiecare week-end la Universe pentru a trai experienta realitatii virtuale, iar un lucru este cat se poate de sigur, si anume ca odata ce copiii experimenteaza acest lucru, isi vor dori sa revina si a doua oara, si a treia oara, si a patra oara, plus de multe alte ori.